"Tidligere" dyremishandler har nå hunder igjen.

For dere som ikke orker å lese hele innlegget:
Dette handler om en dame fra Norge som mishandlet og drepte hunder. I Norge ble hun fratatt retten til å ha dyr igjen. Så hun flyttet til Sverige og har nå fått seg valper.

Da Dyrevernsnemnda gravde i gjødselhaugen til Åsnes-kvinnen, ble de møtt med et grotesk syn.

Flere hunder ble funnet ihjelslått, skutt eller kvalt, og flere av de som levde var i så dårlig forfatning at de måtte avlives på stedet. 

Under rettssaken innrømmet kvinnen at hun hadde avlivet en valp ved å kaste den i veggen.
- Vi fant på 39 døde hunder på eiendommen. Våre veterinærerer antok at de hadde dødd innenfor en periode på tre måneder. Vi fant levende hunder med bittskader, sår, infeksjoner og kraftig ørebetennelse. Fra første inspeksjon i 2008 til avviklingsdagen 15. mai samme år, ble det født 61 valper på gården. 32 av disse døde.
 Da Matilsynet var på besøk på gården i februar 2008, registrerte de 48 hunder der. Da de tok hundene i forvaring 15. mai, fant de bare 25 hunder. Kvinnen kunne ikke gjøre rede for hvor de resterende 23 hundene hadde tatt veien.
Valper i fryseren
Under inspeksjon i mars 2008, ble det funnet 15 små valpekadavre, ett større valpekadaver og sju hundekranier i en gjødselhaug på eiendommen. Det ble også funnet tolv døde valper i fryseren.

- Vi antar at de ble frosset ned rett etter fødselen. Grunnen til at vi antar det, er at de ikke hadde spor av næring i magen da de ble funnet i fryseren. 
Kvinnen ble dømt for mishandling og vanskjøtsel og fratatt retten til å ha hund i Norge for alltid. Nå bor hun på en gård i Sverige, og har fått nye hunder.
Frykter ny mishandel
På nett florerer rykter om at kvinnen ikke får plassert valpene sine, og om hunder som bare «forsvinner».
- Jeg mottar fortsatt eposter med bekymringsmeldinger vedrørende hennes nåværende hundehold i Sverige, men har ikke personlig kjennskap til det. Det at dyr «blir borte» kjenner jeg igjen. Det var slik det foregikk. På forespørsel var de alltid solgt eller liknende, men det kunne aldri dokumenteres, sier Bente Langhelle.

Her er valpene som dyremishandleren nå har.

( jeg har ikke skrevet innlegget, jeg har kopiert det fra Dagbladet og tatt med de viktigste delene.)

LINK: http://www.dagbladet.no/2012/01/07/nyheter/innenriks/utenriks/dyremishandling/sverige/19674383/

Det er 2 ting jeg ikke forstår what so ever i denne saken og det er:
1. Hvorfor fikk hun ikke MYE strengere straff?
2. Hvorfor får hun lov til å beholde de nye valpene? 

4 kommentarer

Nina

08.jan.2012 kl.10:51

Blir så irritert! Hun der håpte jeg at skulle sitte inne for resten av sitt liv, men dyr betyr nok ikke så mye for det norske samfunn... At noen i det hele tatt kan gjøre noe slikt mot et dyr er ufattelig. Håper hun blir satt inne for resten av livet.

08.jan.2012 kl.12:26

Fælt. Jeg syns det er forferdelig med dyremisshandling!

charlie91

08.jan.2012 kl.15:37

Sv: Skjønner ikke helt hva du mener? Eg synes det ser ut som vanlig skrift jeg :)

lykkelys

09.jan.2012 kl.11:28

Jeg ....har ikke ord...Jeg blir så SINT !!

Dyr er uskyldige,og som må lide for en slik grumt kvinnemenneske..Måtte hun bures inne for livstid, få store bøter, isoler henne, dette menneske er syk syk og farlig !!

Hjertet mitt gråter for de søte små..:'(

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år som på denne bloggen skriver om mine meninger og synspunkt.

Kategorier

Arkiv

hits