Jan Thomas sin insatts for pelsdyrene

Jan Thomas har gitt Dyrevernalliansen en skikkelig gladnyhet: Ikke bare sier han selv nei til pels privat og i stylingsammenheng. Han har også fått med seg Max Factor Norge, Wella Norge, Synsam Norge og TV-showet Happy Day på TV2.

Før forbandt jeg pels med glamour og rikdom; jeg kunne ikke tatt mer feil. Jeg kommer aldri til å bruke pels igjen, hverken privat eller som stylist, forteller Jan Thomas til Dyrevernalliansen.
At Jan Thomas som stjernestylist og fashion-ikon sier dette, sender sterke signaler om at pels for alvor er på vei ut. Men det stopper ikke her.

Jan Thomas får Max Factor Norge, Wella Norge, Synsam Norge og TV-showet Happy Day på TV2 til å ikke vise pels.

Han forteller at hans største samarbeidspartner Max Factor Norge heller aldri kommer til å bruke pels i reklamesammenheng.
Jan får Max Factor Norge, Wella Norge, Synsam Norge og TV-showet Happy Day på TV2 til å ikke vise pels.

Jeg som ansvarlig stylist for disse "Gigantene" er stolt av at de støtter meg i denne kampen, forteller Jan Thomas til  Dyrevernalliansen.

Han legger til: Jeg kommer heller ikke til å bruke pels i stylingen på gjestene i TV-Showet mitt Happy Day på TV2. Jeg vil vise Norge at det er mange andre muligheter.

Dyrevernalliansen imponert over Jan Thomas

Jan Thomas setter med dette et stjerneeksempel som vi håper mange i moteverdenen vil la seg inspirere av, sier Hilde Valbjørn Hagelin i Dyrevernalliansen. Hilde er ansvarlig for arbeidet med å få kjendiser og motebransjen mot pels.

Personlig digger jeg Jan Thomas, jeg syns han er fantastisk på så mange måter!   Hva syns du om Jan Thomas og hans arbeid mot pels?

5 kommentarer

celineadm

19.jan.2012 kl.17:35

nå ble jeg kjempe glad ! <3

jippi :):) er stor kjemper for dyrenes rettighet !

cklk

19.jan.2012 kl.18:57

Så utrolig godt å høre! Det er bra Jan Thomas, STÅ PÅ! Det først steget er å ikke gjøre det selv, neste er å få med andre og det beste av alt. De største bransjene! Flott jobbet! Fortsett slik

Bestemors krok

19.jan.2012 kl.19:21

Skulle til å si: "skulle da bare mangle"...han er en kjendis og det er flott at han gjør dette

Lene

20.jan.2012 kl.04:33

Jeg digger han, kjempe flott av han! :)

Linnea Dance

22.jan.2012 kl.16:47

Det er helt supert!! :o

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits