En kvart million mot pels på Facebook

Facebooksiden Forby pels nå, er nå en av Norges største sider på Facebook.

Folkekrav om å legge ned pelsdyroppdrett

Det er nå blitt et folkekrav å legge ned pelsdyroppdrett. Dette er en hjertesak for mange. Det er spesielt aktuelt i forbindelse med Landbruksmeldingen, som skal legges frem av regjeringen i løpet av sommeren. Som en av facebookvennene sier:

"Å si ja til pels, er det samme som å si at det er greit å mishandle dyr, så lenge man tjener penger på det. Nå er det på høy tid at Norge forbyr denne formen for grov mishandling, og at vi går frem som et bedre eksempel enn de andre landene som også tillater pelsfarmer!".

Regjeringen bør lytte til folkekravet om nedlegging av pelsdyroppdrett

Over 250.000 venter nå på at regjeringen skal gå inn for å avvikle pelsdyroppdrett. Det er de ikke alene om. Størsteparten av Norges befolkning er mot pelsdyroppdrett.

Som en av de andre vennene våre skriver: "Det er bare en ting å si: FORBY PELS NÅ!".

 

Lik siden på facebook: 

http://www.facebook.com/forbypelsna

Ser du forskjellen?

5 kommentarer

lykkelys

10.jan.2012 kl.15:01

Jeg er en av de kavrt millionene, og jeg venter utolmodig på at de kan slutte å idiote seg og legge ned dritten !!

De lover og lyger opp og ned i mente, men ikke en dritt skjer, år etter år..Ap lovet ved sist valg at jada vi skla legge ned vi....Første de gjør når de ''Vant'' var Hey hey hey- la oss ikke legge ned bedriften likevell, vi må jo gjøre SP fornøyd...SIIIINT !!!!

mywordsat

10.jan.2012 kl.15:03

lykkelys: Bra, det er jeg og! :D

Jeg blir irritert på de politikerne som er FOR pels, DET skjønner jeg ikke..

lykkelys

10.jan.2012 kl.15:05

Ikke jeg heller, ekle folk ...!!

amalieogard

10.jan.2012 kl.15:22

off, stakkars dyr.. :(

Kakedamen

10.jan.2012 kl.17:09

Det var en jævlig bra nakkelapp;) Det burde være en slik i alle plagg med ekte pels på. Folk som kjøper Canada goose produkter burde skamme seg, de mange tusener med dyr som dør for de jakkene har det ikke bra og jeg kan ikke gå 10 meter langs ett fortau uten å se noen med ei sånn jakke. Virker ikke som om folk tenker i det hele tatt... Jeg er en av de 250 000...

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits