"Jente forsøkt angrepet av løve"

Jeg syns det er helt utrolig sykt at man setter dyr i bur for mennesker's underholdning.
Med det første filmen starter ser man veldig godt at løven er veldig irritert, likevell står den dumme moren der og bare filmer, istedetfor å dra med seg barnet sitt og forklare at " den løven var litt sint idag."

Overskriften er :Jente forsøkt angrepet av løve gjennom glassvegg.
Hva med " dårlige foreldre", " dyremishandling på høyt nivå", " drittunge plager stakkars løve" ?

Kan desverre ikke dele filmen, så her er linken:
LINK: 
 http://www.vgtv.no/#!id=48166 Dette ble ett litt mer "usaklig" innlegg en vanlig, men denne filmen irriterte meg noe helt sinnsykyt.
Stygge stygge mennesker.


Jeg syns vi burde få slutt på Dyreparker.
Hva syns du? 

 

14 kommentarer

Ann Kristin

12.jan.2012 kl.01:08

Veldig bra blogg ! Godt at noen blogger om dyremisshandling, jeg tenkte akkurat det samme når jeg så den videoen på vg.no.. Stå på :)

minverden91

12.jan.2012 kl.01:18

Så fælt, Løver er frie dyr!

noffofnorway

12.jan.2012 kl.07:24

helt enig!!<3 vi børr ikke ha dyrepaker! <3 stakar alle dyrene der!!!

fin blogg!

alltid koselig med en kommentar tilbake!

Lykkelys

12.jan.2012 kl.09:26

Usj..

Jeg syns det er greit med store fine dyreparker, hvor dyr lever i velstand, med grønne skoger og plass stil å bevege seg på ( Som f.eks tigrene i Kristiansand. dyrepark, dem ble hentet utsultet og misshandlet fra en annen park i utlandet) De har jammen kommet fra Helvete til Paradis, og det syns jeg er kjempeflott.Liker dyreparken her hjemme, dyrene ser ikke ut til å lide noen nød .

En dyrepark hvor dyr har store fine områder å bevege seg på, får godt med mat, lever sammen i flokk, ser jeg ikke noe problem med..Men som parker i utlandet hvor dem er bunden fast i små bur uten plass til å bevege seg, får ikke godt nok med mat eller stell syns jeg IKKE noe om,..!!

Jeg hater dyremisshandling og urettferdig behandling av dyr, men kan ikke se at store- fine , renslige dyreparker er misshandling. Dyr som er født og vokst opp i dyreparker kan ikke settes ut i det fri på dagen, dem er vandt til mennesker og ville ikke klart seg i det fri.

men det er klart dyr hører hjemme i naturen :)

mywordsat

12.jan.2012 kl.09:53

lykkelys: ja, det har du egentlig rett i. Noen dyreparker er " greie" for dyrene. Men fremdeles tror jeg de fleste dyr i dyreparkene ville foretrukket å vært ute i den frie natur.

Du har mange gode poeng i det du skriver, men jeg vet også at det kan se ut som om at dyrene har det veldig bra, men så har de egentlig ikke det i det hele tatt, og da mener jeg både psykisk,fysisk og sosialt..

Men takk for kjempe fin kommentar! =)

Lykkelys

12.jan.2012 kl.10:02

De dyreparkene jeg har besøk kan jeg ikke se at dyrene ''lider'' , når personlaet der presterer å sette opp speil til pelikanene, slik at de skal bli mer lykkelige siden de er flokkdyr, så sier det litt at dem vil det beste for dyrene sine :) Pelikaner formerer seg ikke hvis de er ulkykkelige .

Klart at friheten er best. Men i dyrepark har dem ingen fiender ,dem lever i sitt beste jeg, dem leve ikke for å bli ett produkt ,eller for at vi skal spise dem. Noen dyr er der for å øke bestanden ( Orangutanger ) eller fordi dem er utryddelsestruet, så de gjør mange gode tilltak også:)

Mange dyr i parker får både psykiske og fysiske utfordringer for å ikke kjede seg, det liker jeg veldig godt, viktig at dyr skal ha det bra :)

Besøkte en dyrepark I amsterdam, var litt skeptisk først siden jeg kun har vært i parken i Norge, men der nede var det fantastisk stort, veldig store områder til alle dyrene, de hadde steder å trekke seg unna hvis det ble for voldsomt, de hadde skygge,vann, trær , ja alt du kan tenke deg :) Blir glad når jeg ser så mye arbeid bak,for ett par dyr ,på ett sted...

Takk.:)

Mini20

12.jan.2012 kl.10:02

Min mening er jo at katter KAN ha humør svingninger men dette er et vilt dyr og det er sånn han er skapt. Drepe og få kjøtt...

mywordsat

12.jan.2012 kl.10:07

Mini20: Jeg vet ikke om du kan se det, men i begynnelsen ser du at det står flere barn bak hun jenta og de står og ler og bråker. Og du ser jo at løven er veldig irritert, og da BURDE moren handlet istedefor å bare stå der..

Dette var kun menneskene sin feil, uansett om løven hadde humørsvingninger eller ikke, så er det 0 % løven sin feil..!

Mini20

12.jan.2012 kl.10:13

det er jo det jeg mener... hallo, du må tenke på at det er et vilt dyr og at det er i hannes blod ;) Jeg kan en del om dyr, og løven gjorde som han egentlig ville gjort i naturen og det ;)

mywordsat

12.jan.2012 kl.10:22

lykkelys: Nei, kanskje ikke fysisk, men ofte lider dyrene både psykisk og sosialt.

Og det er mye menneskeøyet ikke ser, kanskje det er en ansatt i dyreparken som slår dyrene sine, det forekommer ofte og vi får desverre ikke vite om det..

Ja, noen dyr klarer seg kanskje ikke i det ville, og må være i dyrepark. Men det spørs jo selvfølgelig...

Men selve prinsippet at dyr bli fanget, låst inn og brukt som underholdning for mennesker's skyld.

mywordsat

12.jan.2012 kl.10:23

Mini20: åja, sånn ja! Da skjønte jeg hva du mente ;)

Mini20

12.jan.2012 kl.10:38

;) good

besservisser

08.mar.2012 kl.16:56

Enig med deg, ville dyr er ville dyr. Men samtidig kan dyreparker være til en fordel for en dyrerase, som foreksempel tigeren. Tigeren er nesten utryddet i resten av verden, bortsett fra i dyreparker. Desuten om en dyrepark er i bra kvalitet, trives nok de fleste av dyrene noenlunde greit! :)

mywordsat

08.mar.2012 kl.18:20

besservisser: Enig, noen dyreparker kan være bra! :)

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits