Dusør på 10.000 kr. for kattemorder

FUCK YEAH!! Nå kjenner jeg at adrenalinet pumper rundt i hele kroppen!!!!

Torturen og drapet på katten Thelma (2) har skapt sterke reaksjoner. Nå utlover FrPer 10.000 kroner for tips som leder til gjerningspersonen. 
Med det sinnet som er i lokalbefolkningen her nå, og med politiet som henlegger saken, så føler jeg at jeg må gjøre alt jeg kan for å finne denne katteplageren selv, sier lokalpolitiker Johnny Mikaelsen, fra Fremskrittspartiet.
Totalt har minst seks katter forsvunnet i et lite nabolag på Raufoss. Statusen om dusøren har blitt delt nærmere 150 ganger på nettsamfunnet Facebook, og den er nå oppe i 10.000 kroner.

- Det har vært helt vilt. Folk er forbanna, og jeg har allerede fått inn tre konkrete navn. Dem skal jeg jobbe videre med nå, sier Mikaelsen.

På Facebooksiden hans skriver folk ting som at " tja uten bein ole så får de ikke gjort så mye mere galt." Men lokalpolitikeren er ikke enig i at han har satt i gang noe som kan bli farlig:

- Det er noen som bortfører og lemlester katter. Det er det som er problemet. Når de ikke vil stoppe, og politiet ikke kan stoppe dem, så må noen andre gjøre det. Jeg holder meg innenfor loven, og kommer ikke til å offentliggjøre navnet på noen måte.

Hvordan skal dusøren da hjelpe?

- Jeg kan for eksempel gi navnet til en kamerat, som gir det til en kamerat. Og så får vi se hva som skjer. Når folk er så sinte som nå, så løser folkesinnet slike ting av seg selv.

Mikaelsen mener at ryktene allerede florerer vilt i lokalmiljøet, og at han derfor ikke kan beskyldes for å ha startet en heksejakt. Men han nekter ikke for at den private justisen hans kan minne om borgervern:

- Vi vil jo prøve å stoppe dette. Jeg tror dusøren kan fokusere ryktene litt, og sørge for at de faktisk blir brukt til å stoppe disse nådeløse dyreplagerne.

Min mening:
Dette mine vakre venner, dette er det jeg brenner for!! Jeg kjenner at jeg blir utrolig glad inni meg!! Jeg har sendt han en melding på facebook og skrevet hvor utrolig flott det er at han gjør dette!
Håper virkelig han får det til! Stå på Johnny Mikaelsen, du er helt fantastisk!

9 kommentarer

Kaja Marie

29.feb.2012 kl.21:18

Helt utrolig bra! Håper personen blir tatt, og får en skikkelig straff. Tenk å gjøre noe så grusomt mot et lite forsvarsløst dyr. Jeg får serriøst vondt i meg..
Det er godt! Stakkars katt.. o.o

Eline

29.feb.2012 kl.21:25

Å herregud, når jeg leser dette får jeg særiøst vont i meg. De personene som gjør dette bør virkelig bli tatt !
Det MÅ gå i orden!

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com! Jeg har forresten en spørsmålsrunde gående NÅ :)

Elise

29.feb.2012 kl.21:29

Så bra! Stakkars de som eier kattene som har blitt drept D:
herregud, stakkars katter! skjønner ikke hva som feiler folk å drepe små stakkars dyr!

Ylvis<3

29.feb.2012 kl.21:45

Fyfaen jeg blir så sint og lei meg når jeg ser sånne bilder :(

Nathalie

29.feb.2012 kl.21:59

Bra at noen gjør noe. Dette er bare trist.

Guleplage

29.feb.2012 kl.22:08

herregud så grusomt.. kjenner det langt inn i hjerterota.. hvem i all verden har GRUNN til å plage et forsvarstløs dyr på den måten..!?! :(

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits