Hund dømt til døden

Denne saken er dementert av avisa som først omtalte den. Det medfører ikke riktighet at den lokale domstolen dømte en hund til døden ved steining.

En stor løshund ble dømt til døden ved steining av en ultarortodoks sivil domstol i Mea Shearim i Jerusalem, skriver Ynet
Domstolen som vanligvis dømmer i pengespørsmål ble stadig plaget av den store hunden, blant annet skremte den besøkende.

Etter gjentatte forsøk på å skremme den vekk, husket en av dommerne at en sekulær advokat hadde fornærmet retten for 20 år siden. Advokaten ble kastet en forbannelse over av dommerne, som ønsket at sjelen hans skulle leve videre i en hund.

Advokaten døde for noen år siden, dermed var konklusjonen klar: Løshunden var advokaten som fortsatte sin irriterende og hensynsløsde adferd i en hundeskikkelse.


En av dommerne ved domstolen dømte derfor hunden til døden ved steining. Lokale barn fikk oppdraget med å utføre dødsdommen, men «hunden med advokatsjel» klarte å rømme.

( illustrasjons foto)

Ifølge Ynet kjenner ikke lederen av domstolen, rabbi Avraham Dov Levin, til den spesielle dødsdommen, men avisa får bekreftet av en av administratorene ved retten at dødsdommen medfører riktighet.

- Hunden ble dømt til døden av en av rabbiene, fordi den hadde fornærmet retten. Det var ikke en offisiell dom, men de beordret barna utenfor rettssalen til å jage den vekk med steiner. De mener ikke det er dyremishandling, men en god måte å ta hevn på sjelen som lever i hunden, sier en av lederne ved domstolen til Yedioth Ahronoth, ifølge Ynet.

Dyrerettsgrupper har protestert mot domstolen etter at saken ble kjent.

11 kommentarer

Tonje

09.mar.2012 kl.16:56

fin blogg :D

Kommenter tilbake ? :D

mywordsat

09.mar.2012 kl.16:56

Tonje: nei?

Selma W. Sørensen - Foto

09.mar.2012 kl.16:57

Er det seriøst mulig...

Janita

09.mar.2012 kl.17:02

Skjønner ikke at det går an..

Linn Xi Norheim

09.mar.2012 kl.17:18

skjønner det ikke ..

mywordsat

09.mar.2012 kl.17:21

Linn Xi Norheim: Skjønner du ikke innlegget eller skjønner du ikke at det går an?

andrea pemmer

09.mar.2012 kl.17:37

hallo?? hva faen..

Marita Alexandra

09.mar.2012 kl.18:42

Mennesker alltså.. godt at hunden klarte å rømme. håper den ikke går tilbake dit, for å si det sånn. hvordan kan de dømme en hund til døden fordi at de tror en mann sin sjel lever videre i hunden?! mennesker altså...

Marita Zumar

09.mar.2012 kl.18:42

Den saken her forvirret meg litt, men ja, som det jeg forstod på den så har disse folkene ett helt forvrengt syn av virkeligheten som rett og slett provoserte meg. Å steine er uansett ikke en human måte å fikse det på..

Malin

09.mar.2012 kl.22:37

Uff, folk kan være så dumme og slemme !

Forvirret over at de trodde det var en advokat som levde inni hunden ?!?!?

Hvor dum går det an å bli????

Christina

11.mar.2012 kl.11:43

OFF!

kommentere tilbake?? :) leser bloggen din ofte!

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits