Pelsdyroppdrett;


Jeg leste også en utrolig bra kommentar på filmen:

Mange av dere kommer ikke til å se filmen fordi dere ikke bryr dere, eller fordi dere ikke gidder.
Noen av dere kommer faktisk til å kommentere at dere ikke orker å se filmen fordi det blir for sterkt.


Well, guess what! Dette er verden vi lever i, og sånn er det! Innse fakta og slutt å se andre veien. 
Det verste av alt er faktisk at dette er sånn det er i Norge, bare tenk dere hvor ille det er i andre større land. 

32 kommentarer

I d a C h a r l o t t e ~

06.mar.2012 kl.23:37

Det er helt jævlig hvordan det går ann å ha pelsfarmer i Norge. Har støttet ved å gi donasjoner, gå i fakkeltog og ha ¨mot pels kvelder¨ med jentene der vi samler sammen penger å sender inn.. Fuskepels er minst like bra.

http://dyrevern.no/landingssider/bli_medlem/google/du_kan_fa_slutt_pa_pelsdyroppdrett?gclid=CMzHrNSq064CFeJYmAodgWStaw

Renate Strøm

06.mar.2012 kl.23:37

Grusomt!

butterfly82

06.mar.2012 kl.23:38

Åhh.. Fyttig grisen, kjenner jeg blir så sint, at det går an å behandle dyr så dårlig, nei fy det er mye ute i landet som ikke vi vet noe om det er helt sikkert!!! Har ikke ord!!

Neelia

06.mar.2012 kl.23:44

Enig! orker ikke se filmen nei, har sett så mye av det før og det er grusomt.. stakkars stakkars dyr..

Julie Bigseth

06.mar.2012 kl.23:45

Har sett filmen før, helt uvirkelig. Ufølsomme mennesker som kan behandle dyr på den måten..

Kaja Marie

06.mar.2012 kl.23:47

Har sett filmen før, og klarer ikke se den en gang til. Vi lever i 2012, hva faen skal vi med pels? Det er rett og slett kvalmende å se folk bruke pels uten å i det hele tatt tenke på hvor mye dyrene har lidd..
Jeg har ikke ord! sitter faktisk her og griner!

Hanna

06.mar.2012 kl.23:51

Jeg har også sett den filmen før.. Synes det er helt utrolig grusomt!

mywordsat

06.mar.2012 kl.23:56

I d a C h a r l o t t e ~: Blir kjempe glad når jeg leser kommentaren din!! Så utrolig flott av deg!

jeg kunne ønske jeg bodde i Oslo, så jeg kunne være med på fakkeltog!

Eleni

07.mar.2012 kl.00:40

jeg orker ikke å se filmen, fordi jeg vet hvor jævlig det er :( jeg elsker dyr, og hater pelsindustrien!!

marielkvalsvikfre

07.mar.2012 kl.01:12

Så enig med deg! Orker ikkje engang se filmen ..

mywordsat

07.mar.2012 kl.01:15

marielkvalsvikfre: Enig i hva?

07.mar.2012 kl.03:22

kunne ønske det var noe mer man kunne gjøre enn å gå i fakkeltog, sende inn klager til butikkene som selger pels, donere penger osv.. føler at alt man gjør ikke kommer noen vei å jeg syntes det er trist åssen de dyrene har det å at man ikke får stanset dette på dagen :/ Har selv tre ildere å syntes det er helt jævlig å se dyr som ligner på go gutta mine lider på den måten der

07.mar.2012 kl.03:42

Pelsdyroppdrett burde ikke være lov i Norge lenger. Vi forstår såpass at det er feil å gi dyr et liv for å bli kåper.. Men de farmene som er i filmer rundt omkring er fra de verste tilfellene. Det finnes faktisk farmer som tar godt vare på dyrene.. Ikke at det rettferdiggjør det som skjer, men ettersom det ER lovlig fremdeles burde man være mer åpen om dette og vise farmene hvordan de BURDE bli drivet. ...Eventuelt lagt ned for som faen.

AnetteNO

07.mar.2012 kl.07:01

Jeg synes det er forferdelig det de gjør med de stakkars dyren :(

Jeg får bare lyst til å dra til en av farmene å rive hodene av de som jobber der...

Det er det VÆRSTE JEG SER!!!!!!!!

Lykkelys

07.mar.2012 kl.07:14

Hater pels oppdrett !!!

Jeg klarer ikke se filem, for jeg har sett mange MANGE før, og bildene gror jeg inn i skallen,og jeg får ikke fred. Det er en grusom misshandling, meningsløs dyretortur ..

Hva kan vi gjøre ? VI kan protestere, bli medlem i NOah, eller andre dyreverns oranisasjoner, som jobber aktivt med å stoppe denne bedriften,alt hjelper !

Hilsen en betalende ,atkiv forkjemper for dyrerettferd !

lizziepia

07.mar.2012 kl.09:12

direkte skummelt å tenke på, at vi mennesker kan være så hjerteløse. Men flott at du legger ut slikt å får flere til å reagere! For i lengden er det som fungerer at vi står sterke sammen for å få slutt på faenskap som dette

Cyan

07.mar.2012 kl.09:24

helt jævlig. men selvom det virker som om man ikke når igjennom til folk, så ikke gi opp. det er vel det verste man kan gjøre. boikott pels og vis tydelig din avsky. få de som mener det er greit til å se filmer og vise dem hva de egentlig betaler for. spør hva slags funksjon den pelsdotten på jakkehetta er brukanes for annet enn for å se "pent ut". viktig at man står sammen og kanskje deler blogginnlegg som dette på facebook for at flere kan lese og oppdage blogger. bestill materiell fra NOAH(gratis til og med!)og del ut! legg det i postkasser, ikke gi opp!

flott at du legger ut slike innlegg, folk som ikke gidder å bry seg har bare skyggelapper.

klem :)

mywordsat

07.mar.2012 kl.13:50

Anonym: Ja, enig! Vi burde begynne å gjøre mer! Jeg skal snart henge opp plakter og sende ut banners mot dyrepelsnæringen, på den måten får iallefall flere vite om pelsdyrnæringen, for overraskendes nok er det mange som ikke vet om det og vet hvor ille det er!

Ann Cathrin

07.mar.2012 kl.13:54

Bra du legger ut denne videoen! Det er for fanken på tide at folk begynner å innse hvor fælt faktisk noen dyr har det i Norge! Og at staten støtter dette, WTF? Trodde Norge ikke støttet sånne ting lenger jeg, men der tok jeg feil :( Det var helt forferdelig og hjerteskjærendes å se på videoen.

Elise

07.mar.2012 kl.14:12

den statlige støtten er det riktinok Senterpartiet som står for, partiet som også vil utrydde all ulv, og gjerne rev, jerv, ørn og gaupe også. Dette er helt sinnsykt, og på ingen måte akseptabelt. Som liberal og aktiv i Unge Venstre er dyrevern en viktig sak for meg, og jeg kjenner jeg blir så rasende når jeg ser ting som dette. Det MÅ bli slutt på den norske pelsindustrien, slik at vi kan stå som et eksempel på dyrevern for resten av verden!

mywordsat

07.mar.2012 kl.14:50

Elise: Jeg vet iallefall at Senterpartier er for pelsdyroppdrett. Skjønner ikke hvorfor de vil utrydde alle disse vakre dyrene! De har MINST like mye rett til å være på denne jorden som oss, kanskje til og med mer?

Amalie ♥

07.mar.2012 kl.14:58

har sett den før, og den er veldig sterk.. JEG ER IMOT PELSDYROPPDRETT OSV.. jeg prøver å unngå sminke som er testet på dyr osv! DYRELEKSER <3

husmorskolen

07.mar.2012 kl.15:02

Jeg har tvunget meg selv til å se hele klippet, sitter med vondt i magen. Blir sinna og tenker hvor uenderlig selvoppatte vi er. uff og uff.

sandradani

07.mar.2012 kl.15:08

så fælt å tenkt på at mennesker gjør sånt!

ordentlig pels må bort, fake pels funker like bra det, helt enig , så urettferdig! ....

Camilla Elise

07.mar.2012 kl.16:06

Fyfaen, at folk kan være så tjukke i hodet! Lar dyr være fanget inni trange bur, lide og dø, bare for at noen drittsekker skal ha klær av dyrs pels!

celineam

07.mar.2012 kl.20:46

Jeg har dessverre sett altfor mange slike filmer. Og jeg klarer det ikke lenger. Det er helt forferdelig, jeg får ikke sove om nettene, alt jeg tenker på er at det er dag i kina og folk er på jobb i pelsdyropdrettene og flår dem levene. Jeg tenker også på at akuratt nå er det en stakkars hund/rev/ilder osv som har det helt forferdelig og blir torturert D:

Jeg har postet ut inlegg fra bloggen din før på facebook. Mange av vennene mine skriver at det er så trist at jeg legget ut sånn og blir sure på meg for at jeg gjør det. Da blir jeg forbanna! DET ER SØREN IKKE DEM DET ER SYND PÅ HER. OG OM DE IKKE KLARER Å FORSTÅ HVA DYR GJENNOMGÅR HVERDAG SÅ ER DE HELT HJERNEDØVE.

Jeg elsker bloggen din mer en noe annet, og jeg kjøper ALDRI PELS.

Hilsen en dyreelsker som støtter deg og dine meninger 100% .

mywordsat

07.mar.2012 kl.20:59

celineam: Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Første gangen jeg så pelsdyroppdrett filmen fra Kina begynte jeg å gråte og fikk i sove den natta, det er helt forferdlig! Men det er når jeg ser sånne filmer at jeg blir skikkelig motivert til å faktisk gjøre noe med det!!

Enig, jeg er klar over at noen av innleggene på bloggen kan være litt sterke for noen, men sånn er faktisk verden i dag..

Tusen takk, setter kjempe stor pris på det! :) <3

elisabethhw

07.mar.2012 kl.21:16

Bra du tar opp slike ting! :) Selv brenner jeg veldig for alt som har med dyrsrettigheter å gjøre. Selv så jeg ikke filmen, grunnet at jeg ikke takler å se slike ting.. Blir liggende våken om natten å tenke på det, ikke særlig gøy.. Men jeg har sett en sånn film før, så jeg vet veldig godt hvordan dyrene har det!

Fortsett med dette, kanskje du, jeg og andre med et hjerte kan gjøre en forskjell :)

Solveig

08.mar.2012 kl.17:13

Jeg begynner nesten å gråte, nei det blir feil. Jeg begynner å gråte av å se slike videoer. Jeg sier som Celineam... Jeg orker ikke mer! At det å tenke på at jeg bor her på Oslo Vest, får dyre klær, bor i et diger luksushus med biler, basseng... Og ja... Alt det vi mennesker drømmer om... Så lever små uskyldige dyr så trangt, lider av smerte etter tortur og bare venter på den tiden når de skal dø, når de egentlig skal være frie i naturen og ha et fantastisk liv! Land som er spesielt involert i dyremisshanling, som Kina er et land jeg aldri skal dra til før de begynner å skjerpe seg. Dette med demokrati, osv... Men i hvert fall dette med dyremisshandling. Måten de behandler dyr på er virkelig faenskap. Et uskyldig dyr fortjener ikke noe sånt uansett!

Selv er jeg på en måte i mot pels, og på en annen måte ikke. Jeg synes at det skal være greit å drepe dyr, men kun om de har det veldig bra før de dør... God plass, mye mat, varme og frisk luft. Men jeg kommer til å være i mot pels så lenge dyr blir torturert og dette her før de dør...

Yasi

09.mar.2012 kl.08:18

Så utrolig flott at du bryr deg :) Stå på. Du gjør en fantastisk jobb :D

cathrinereier

11.mar.2012 kl.15:05

Åh, så grusomt :(

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits