Toro de Jubilo

Hva er det?
Toro de Jubilo innebærer at fakler festes til oksens horn, og den slippes deretter løs i gatene.  I timevis brenner faklene og påfører oksen store brannsår i øynene, på hodet og på kroppen, mens den desperat slår seg mot vegger i forsøk på å slukke flammene.  

Min mening:
Jeg syns det er helt sykt at mennesker faktisk kan more seg av dette! Det kalles sadisme når man blir tilfredsstilt av å se/påføre andre smerte.
Oksen som egentlig er ett vakkert og majestetisk dyr blir behandlet som den værste morder! Jeg kunne aldri i livet tenke meg å se på hverken Toro de Jubilo eller tyrefekting.  Da vil jeg heller se tyrefektere og sadismer bli brent og torturert!
Flere burde vite om denne fæle tradisjonen, og vi må gjøre den forbudt!
Når jeg skrev dette innlegget og lagret bildene var det med tungt hjerte, tingene jeg blogger om er ikke alltid lett å skrive om, hvertfall ikke når det er så fæle bilder.. Men desverre er det realiteten.

Jeg får vondt i kroppen når jeg tenker på alle de stakkars, forsvarsløse, uskyldige oksene som har blitt pint, torturert og drept av stygge mennesker. Burde aldri vært lov.

4 kommentarer

Leah Therese

18.mar.2012 kl.20:22

UFFFF!

andrea pemmer

18.mar.2012 kl.20:30

herregud.. får vondt i hjerte.
Herregud! at det går ann!! stakkars dyr !

Marianne

19.mar.2012 kl.04:47

Uff, helt forferdelig å se hva mennesker gjør mot dyr. Får så vondt av dyrene når de holder på sånn med dem. Sånne mennesker burde vært innesperret.

Tusen takk for kommentar forresten:) Håper det går bra med deg og, er slitsomt å ha det sånn. Og det er bare til å stikke innom bloggen min i blant å sjekke på oppdateringer rundt det, så kan jo du fortelle litt hvordan det går med deg og, siden vi er litt i samme båt:P

~Marianne~

Skriv en ny kommentar

mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits