Søte dyr

Oppdatering!

Heihei! :)Har ikke blogget på en stund, selvom jeg har over 10 utkast med saker jeg skal blogge om..Både om isbjørner, kamphunder, delfindrap og andre tema.Men fortiden er jeg ganske opptatt, så bl...

The hard knock life

Denne pusen trenger ett nytt hjem:

God morgen alle sammen!Aller først på denne mandagen skal jegetterlyse et godt og trygt hjem til en nydelig pusejente.Hun blir to år til påske, helt tam, og har godt gemytt. Litt liten av vekst.Van...

Oskar, den blinde katten.

For en utrolig herlig katt, og ja. du leste rett. Han er blind..Men likevel har han det fint og lever stor sett som en vanlig katt.

aw, for noen herlige dyr:

Hihi =)

THIS IS WHY I WANT A MONKEY:

Jeg har alltid hatt lyst på en ape. ALLTID!Men for det første er det ikke lovlig, for det andre skal aper være i det ville og for det tredje må jeg bo en plass med riktig miljø ol. Om det er en ape...

Rare albino seal pup

Ikke rare. Men rare som i sjelden på engelsk. Herre min hatt, se så søt den er da!!! Tror jeg må ta den som bakrundsbilde på dataen, så smiler jeg hver gang jeg ser den :)

Bjørner er herlige dyr:

I det siste har det blitt mer av filmer og bilder som viser dere hvor herlig alle dyrene på jorda er! Så her kommer en til:

Gjett om jeg får lyst på hamster nå da?!?!

Noe av det søteste jeg noen gang har sett!Jeg bare: HÆ? du tuller nå sant..etterpå, jeg bare: aaaaawwwwww, jeg har lyst på hamster!
mywordsat

mywordsat

16, Røyken

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Denne bloggen handler for det meste om mine meningen og synspunker. Det blir også oppdateringer på forskjellige saker ang. dyr og dyr's rettigheter.

Kategorier

Arkiv

hits